Wie zijn wij

RodeTechniek is klantgericht en flexibel, tevens staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij leveren diensten aan particulieren, bedrijven, aannemers en instellingen.

Bij Rode Techniek wordt geen negen tot vijf mentaliteit gehanteerd. Ook geldt bij ons half werk is geen werk. Rode Techniek bestaat al meer dan 20 jaar en heeft in die tijd een klantenbestand opgebouwd van meer dan 800 klanten.

Rode Techniek kan u bij veel technische problemen helpen, maar er zijn een aantal expertises waarbij Rode Techniek samenwerkt met andere professionals. In het geval van verbouwingen wordt bijvoorbeeld samengewerkt met onder andere een tegelzetter, stukadoor en/of een schilder. Ieders expertise samen voor het beste resultaat!

Problemen oplossen en projecten realiseren begint met vragen stellen. Wanneer u belt met een vraag of een probleem, zal er eerst een analyse uitgevoerd worden. Immers een goed beeld van wat u wilt is de sleutel voor een goed resultaat.

Een oplossing hoeft niet altijd groot en complex te zijn. Rode Techniek zal altijd naar een zo goedkoop mogelijke oplossing zoeken. Wanneer er achteraf nog vragen zijn, staat Rode Techniek ook voor u klaar! Doordat Rode Techniek geen negen tot vijf mentaliteit heeft, kan in noodgevallen ook buiten de reguliere werktijden service geboden worden.